CAREERS

We love chocolate and passion – and passion is what it takes to be a part of the Simply Chocolate team.

Take a look if any of the following positions are fitting your profile. If not you are always welcome to send a speculative application to info@simplychocolate.dk

SC_Barer_Februar_02

Chokoladetester (in Danish)

Vi spiser chokolade hver dag, og vores smagsløg kender Simply Chocolate-chokolade bedre end nogen andre.
Vi har derfor brug for nogle uvildige smagsløg til at smage og udfordre vores chokolade.

Hvad tilbyder vi:
Du bliver sammen med 5 andre en del af Simply Chocolate Smagsteam. Vi mødes fysisk én gang om året, hvor vi smager, og snakker om en helt masse chokolade. Vi slutter af med et overdådigt chokolademåltid kreeret af vores fremragende chocolatier. Derudover består jobbet i 2-3 gange årligt at smage og besvare en række spørgsmål, på baggrund af en chokoladepakke vi sender dig, eller ved køb af Simply Chocolate chokolade i dit nærområde (SC afholder udgifterne hertil). Jobbet er ulønnet, men Simply Chocolate afholder alle udgifter.

Hvem leder vi efter:
Alle der kan lide chokolade. Du må gerne have præferencer i både brands og smag, men det er vigtigt, at du vil smage både hvid, mørk og mælkechokolade. DOG med undtagelsen: hvis du spiser vegansk (og dermed ikke hvid eller mælkechokolade), må du også meget gerne søge – du skal blot markere tydeligt i din ansøgning, at du søger som veganer.
Eneste krav er at du er bosat i Danmark, er minimum 18 år, og har mulighed for at binde dig til jobbet i 12 måneder.

Send en ansøgning
Hvis det lyder som noget for dig, så send os en ansøgning, og fortæl os om dig selv og dit forhold til chokolade. Hvad du godt kan lide, hvad du ikke kan lide, og hvorfor du mener, du er den rette til jobbet.

Send ansøgning til: smag@simplychocolate.dk senest 28/2 2021.
Ved spørgsmål kontakt info@simplychocolate.dk. OBS. Spørgsmål sendt til smag@simplychocolate.dk besvares ikke.

Praktik og vilkår:
Chokoladedagen med fysisk fremmøde bliver planlagt til en hverdagseftermiddag i foråret 2021 (evt. i efteråret, hvis corona-situationen umuliggør et møde i foråret).
Jobbet er ulønnet, men Simply Chocolate afholder alle udgifter til chokolade og privat indkøb heraf ifb. jobbet, samt alt forplejning og transport forbundet med chokoladedagen.

Didn’t find anything interesting?
Don’t hesitate to send us and email with your speculative application to info@simplychocolate.dk